Vacatures

Vacatures

Vacature Beschrijving

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging. Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere vacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij flexibel en gemotiveerd. Reageer dan op onze vacature met je CV.

Beveiliger Vacatures Utrecht

Als winkelsurveillant houd je preventief toezicht op personen en de veiligheid van het winkelpersoneel, alsmede het winkelend publiek. Signaleer je onveilige en ongewenste situaties en handel je hiernaar.

Beveiliging Vacatures Security Host Amsterdam

Voor een nieuwe locatie in de regio Utrecht zoeken wij met spoed professionele beveiligers die flexibel, assertief en pro-actief zijn. Jij houdt je bezig met toegangscontrole en het surveilleren op de locatie.

Beveiliging Vacatures. Beveiligingsmedewerker Zuid Holland

 Shadow Security is op zoek naar professionele proactieve beveiligers met een hoge mate van Security Awareness voor de regio Zuid-Holland.

Beveiliging Vacatures. Beveiligingsmedewerker Noord Holland

Shadow Security is op zoek naar professionele proactieve beveiligers in de regio Noord-Holland met een hoge mate van Security Awareness.

Brandwacht Vacatures

Voor in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar brandwachten bij diverse opdrachtgevers. Zo sta je ene keer bij een industrieel klant en ander keer werk je voor een klant in de publieke sector. Als brandwacht heb je de taak ervoor te zorgen dat alle maatregelen zijn getroffen om brand te voorkomen. Je controleert vergunningen, houdt toezicht op een juiste naleving van eisen en loopt veiligheidsrondes. Daarnaast houd je toezicht in risicovolle gebieden waar heetwerkzaamheden plaatsvinden. Denk daarbij aan lassen en snijbranders. Hier ben je als team verantwoordelijk voor de veiligheid van mens, dier en bedrijf. Je treedt op bij beginnende branden, calamiteiten en ontruimingen.

Evenementenbeveiligers

Wij zijn op zoek naar representatieve evenementenbeveiligers voor zowel bedrijfs- als publieksevenementen in Noord Holland. Ben jij in het bezit van een diploma Beveiliging 2 of Event Security Officer en wil je graag aan de slag bij de leukste evenementen? Reageer dan nu meteen!