Gekwalificeerd Beveiligingsbedrijf

  • Thuis
  • Gekwalificeerd Beveiligingsbedrijf

Shadow Security B.V. Gekwalificeerd Beveiligingsbedrijf

       NEN 4400-1 

Wij voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400-1 norm en handboek normen SNA. Het SNA Keurmerk beperkt het risico omtrent keten- en inlenersaansprakelijkheid. Als SNA gecertificeerde onderneming laten wij zien dat wij betrouwbaar zijn en onze zaken op orde hebt.

Met andere woorden: ‘We houden ons aan de regels. Met ons kun je gerust in zee.’VEB Erkenning 

Onze VEB erkenning betekent dat wij als Shadow Security beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen. Elke VEB Erkende Beveiligingsinstallateur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder andere door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen. Ook voldoen wij aan alle wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR.

 


    Erkend Beveiliging leerbedrijf

Shadow Security erkend beveiliging leerbedrijf, Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Samen werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma's.  Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr)

Shadow Security B.V. is officieel goedgekeurd beveiligingsbedrijf door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Beveiligingsorganisaties bewaken de veiligheid van personen en goederen of ze waken tegen verstoring van de orde en rust op terreinen en in gebouwen. Beveiliging van personen en bedrijven gebeurt meestal door particuliere beveiligingsorganisaties. Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven recherchebureaus inschakelen om onderzoek te doen. Beveiligingsorganisaties en recherchebureaus zijn aan regels gebonden.