Shadow Security Gegevens

Wie op zoek is naar een beveiligingsbedrijf kan niet om Shadow Security heen. Een frisse, daadkrachtige onderneming met een jarenlange ervaring in de beveiliging. Zij bereikt dit door heldere communicatie, flexibiliteit en een hoge mate van service gerichtheid.
Door de jarenlange ervaring weet zij professioneel vorm te geven aan elke beveiligingsopdracht. Of dit nu gaat om objectbeveiliging, hondenbeveiliging of bouwbeveiliging, Shadow Security staat altijd haar mannetje. Zij doet dit met vakbekwame beveiligingsmedewerkers die zijn geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort opdracht. Als gecertificeerd lid van de VEB en de nauwe samenwerking met politie en justitie bent u verzekerd van een betrouwbare werkwijze volgens vastgestelde protocollen en regelgeving. Werken met Shadow Security garandeert u maximale veiligheid.

Als u meer wilt weten over de diensten van beveiligingsbedrijf Shadow Security of u bent benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Dan neemt u contact met ons op.
U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Vraag nu, geheel vrijblijvend, een offerte aan!

2016 © Shadow Security    /    Design by: World Web Media