Samenwerking

Beveiligen is teamwork
 Om tot een optimaal resultaat te komen, blijven wij altijd in gesprek met onze opdrachtgevers zodat wij onze dienstverlening direct kunnen aanpassen aan uw wensen en eisen. Beveiliging is dan ook teamwork en doen we samen met de opdrachtgever en beveiliger. Maar natuurlijk ook met een aantal andere partijen.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security is een betrouwbare partner in beveiliging. Wij hebben goed en snel contact met Politie en Justitie fungeren hier als tussenpersoon. Ook door de overheid is Shadow Security aangemerkt als een zeer professioneel, ervaren gekwalificeerd beveiligingsbedrijf. Onze registratie bij de Politie en het Ministerie van Justitie vindt u onder het ND-nummer 1736.

Met onze beveiliging kiest u voor professionaliteit, expertise, veiligheid en betrouwbaarheid!

Waarom u kiest voor een VEB erkend Beveiligingsbedrijf?

Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld, waar Shadow Security aan moet voldoen. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten. En alles volgens vastgestelde protocollen en regelgeving waardoor een hoge mate van kwaliteit is gewaarborgd.
De VEB staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en heeft een groot aantal richtlijnen en kwalificaties opgesteld waaraan haar leden moeten voldoen. Dit geeft u de garantie dat elk aangesloten lid een zekere mate van kwaliteitsniveau handhaaft en nastreeft.

Opleiding

Shadow Security is een door de SBB erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij officieel bevoegd zijn om praktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen in de beveiligingssector. Kortom, wij leiden beveiligers op eigen beveiliging opleiding instituut Het theoretische gedeelte doet men op school of middels thuisstudie. Het praktijkgedeelte doet men door middel van een stage bij een erkend leerbedrijf. Na afloop van de stageperiode doet men praktijkexamen en indien succesvol afgerond is men volleerd beveiliger.

Werken bij Shadow Security bouw je toekomst op solliciteer meteen beveiliging vacature.

Tel

075-6151729

E-mail:

info@shadow-security.nl

Zakelijk:

KvK-nummer : 34191438 ND nr : 1736


NEEM CONTACT OP